divine-inspiration-logo-copyright yvonne liew-on divine-inspiration.eu

MENU

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Email

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Eurovision

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Music

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Nieuws

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
De Motivator

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Bloedkoraal

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
Calendars

divine-inspiration-roos-copyright yvonne liew-on
I AM


DIVINE    INSPIRATION
&
DIVINE    COACHING


Yvonne Liew-On

Spiritueel Coach (de Motivator)


G R O E P S W O R K S H O P


De Motivator Workshop is een groepsworkshop voor 4-10 personen. Yvonne geeft deze groepsworkshop vanuit de Cursus in Wonderen en andere spirituele kennis. Iedere deelnemer leert groepsgewijs een betere verbinding met zichzelf en met anderen tot stand te brengen en sterker in het leven te staan. Beschouw het maar als een verheffende spirituele communicatietraining in de vorm van een groepsspel. Je leert op geweldloze wijze communiceren en zowel naar jezelf als naar anderen toe helder te communiceren zodat er een echte, verdiepende verbinding tot stand komt. Een sessie duurt 2,5 tot 3 uur met minimaal 4 en maximaal 10 personen. We doen geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, onderzoeken hartverlangens, doen waarderings- en dankbaarheidsoefeningen en vergevingswerk.

Neem pen en papier mee!

Cruciaal is het stellen van doelen, hoe klein ook, en om elkaar daarin te leren steunen. Hierdoor krijg je een bewustere kijk op jezelf en de omgang met anderen, en dat legt weer een mooie basis voor een dieper weten van waaruit je kunt gaan denken en handelen. Bovendien draag je dankzij deze kennis en vaardigheden uiteindelijk veel bewuster bij aan het creëren van een betere wereld, en dat begint direct al in je eigen directe omgeving!

Kosten: 150 euro per persoon

Stadspashouders met groene stip mogen ALTIJD voor 50 euro deelnemen.


Voortaan elke maand minimaal 1 groepsworkshop in de Roos!
De Motivator Cursus:

(3 sessies van 1,5 uur) een praktische methode om diepgaand te onderzoeken wat je levensdoelen zijn en hoe je ze kunt verwerkelijken, gecombineerd met een bijzondere zelfhelings techniek en afgerond met het leren concreet manifesteren van je allerkleinste tot je allergrootste verlangens en dromen met de Kracht van je Geest.

EEN PAAR ERVARINGEN :
STELLA :Mijn ervaring met Yvonne was fantastisch! We hebben ontzettend veel gelachen tijdens de oefeningen die we hebben gedaan. Yvonne heeft geweldig veel humor en houdt je toch op zeer professionele wijze bij de les. Wat ik persoonlijk heel fijn vond, is dat het ook een praktische handreiking is om te manifesteren wat ik wil en die kennis kan ik iedere dag toepassen.

Ik ben ontzettend blij met haar!
StellaKIKA :De Motivator heeft me aangenaam verrast door alle nieuwe informatie die Yvonne op een speelse, duidelijke wijze weet over te brengen. Ik heb daardoor veel geleerd, en ben me bewust geworden van patronen en hoe ik die op een andere manier kan doorbreken. Al met al heb ik door de cursus meer vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst gekregen.

Ben Yvonne met al haar kennis enorm dankbaar!
KikaCAS :Ik heb deelgenomen aan de drieledige Motivator Cursus van Yvonne. Tijdens de sessies heb ik met Yvonne een ambitie geformuleerd die ik graag wil waarmaken. Vervolgens hebben wij aan die ambitie concrete stappen verbonden die het doel haalbaar maken. Ik denk dat de cursus mij heeft geholpen om beter te formuleren wat ik wil bereiken. Verder heb ik met de hulp van Yvonne stappen kunnen zetten om mijn doelen te behalen. Ik zou de cursus aanraden voor mensen die spiritueel zijn ingesteld en beter zicht willen krijgen op de doelen die ze willen bereiken en de manier waarop ze die doelen willen bereiken.

Met vriendelijke groet,
CasJAKOB :Yvonne heeft mij goed op weg geholpen om mijn droom helder in beeld te krijgen. Zij stelt de juiste vragen, zodat ik de juiste concrete stappen weet te zetten om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Zij inspireert om de spirituele invalshoek te gebruiken om op een andere manier de doelen in mijn leven te verkennen.

Dank voor je tijd en je geduld om deze cursus met mij te doen. Het was een mooie ervaring. Heel veel succes met je eigen bedrijf en met het filmproject.

Groet,
JakobJACOB :Yvonne is een krachtige en gulle inspiratiebron. Ze is speels én serieus. Ze is zweverig én zeer geaard: evenals het mysterie van het leven. Haar drie sessies met mij zijn steunend, boeiend en uitdagend voor mij geweest. Het heeft me een stapje dichter naar mijn kernkwaliteiten gebracht. Wat bij mij 'los' kwam, voelde niet altijd gemakkelijk, maar het voelde wel als passend op mijn weg naar innerlijke vrijheid (ten aanzien van 'de wereld en mijn getroubleerde jeugdverleden)'.

Vriendelijke groet,
JacobMONIQUE :Mei 2018 volgde ik bij jou de Motivator Cursus. Het waren drie best intensieve sessies waarin ik heel helder samen met jou mijn doelen ging formuleren m.b.t. mijn wens voor de toekomst. Het is bijzonder om dit proces in te duiken, af te pellen en te gaan visualiseren om het uiteindelijk ook werkelijkheid te laten worden. Ik hoop steeds daar een stukje dichterbij te komen, elke dag opnieuw.

Dank voor je begeleiding hierbij. We houden contact.

Liefs MoMARGA :


Yvonne is een geduldige en inspirerende gesprekspartner!CORINNE :


Ik heb met veel plezier en een goed gevoel, de Motivator cursus doorlopen. Ik sta open voor veel invloeden van diverse culturen en geloof dat dit ook geholpen heeft. Yvonne heeft het voor mij duidelijk en aangenaam gemaakt, door haar persoonlijkheid en enthousiasme.

Bedankt voor alles Yvonne!ERICA :


Voor mij is de Motivator een ware Inspirator. Drie keer ben ik bij Yvonne geweest. We hebben samen mijn doel in kaart gebracht, waarbij er genoeg ruimte was om alle niet-doelgerichte frustratie eruit te gooien. Hoppaaa, dat luchtte op. Daarna zijn we daadwerkelijk aan de slag gegaan met de EVT-techniek, waarbij Yvonne haarfijn de kernpunten eruit wist te vissen waarop ik de techniek het beste kon toepassen. Nog lang heb ik dit voelen doorwerken. Van iemand die het nut van doelen niet meer inzag, ben ik veranderd in iemand die weer motivatie voelt om er wat van te maken.

Dank je wel, Yvonne!JANE :


De drie sessie's van de Motivator heb ik heel positief ervaren. Yvonne neemt de tijd om je op jouw gemak te laten voelen en legt goed uit. De aangereikte handvatten zijn naar mijn mening zo goed dat ik ze mijn hele leven leven kan gebruiken.

Hiervoor mijn dank!SALLY :


Tijdens een nogal hectische periode in mijn leven kwam de "Motivator" als geroepen. Yvonne geeft je tijdens de cursus bruikbare tools, praktische tips en adviezen waar je mee aan de slag kan! Door haar eigen enthousiasme, wijsheid en humor kom je samen tot mooie inzichten en heldere ideeën. Ik ben blij dat ik de cursus bij Yvonne heb gedaan. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar, wat er mede voor zorgt dat je je meer kan openstellen en daardoor makkelijker bij kern en knelpunten komt. Kijken naar jezelf kan soms namelijk best lastig zijn! De cursus is verdeeld in drie totaal verschillende manieren om dichter bij jezelf te komen. Ik ben zeer enthousiast over al deze manieren. De eerste les geeft je het juiste antwoord, de tweede les dat je de juiste energie uitzendt. De laatste les zorgt ervoor dat wat je wenst en wat je verlangt je dat duidelijker voor je kan zien.

Yvonne ga zo door! Hopelijk kan je nog veel mensen helpen, helen of de weg wijzen met deze toffe cursus. Ik zou het een ieder adviseren.SENAD :


Yvonne Liew-On is een energieke motivator met een aanstekelijke lach en positieve uitstraling. Kenmerkend voor haar persoonlijke aanpak is haar humor en oprechte betrokkenheid. Met haar immense positieve energie wist ze mij te overtuigen van mijn eigen kunnen. Ze hielp me een duidelijk persoonlijk doel vast te stellen en vervolgens consequent daaraan te werken. Bovendien opende ze een groot energiereservoir die diep in mij verstopt lag.

Yvonne De Motivator ik ben je zeer dankbaar.MERLIEN :


Ik heb in drie sessies de motivatie cursus gevolgd bij Yvonne Liew-On van Sweet Blessings. Dit heb ik als prettig en superleuk ervaren. Yvonne is open en en gaat tot de kern van het probleem. Bij de eerste sessie had ik al nieuwe inzichten en een helder beeld van wat ik wilde.

Van mij krijgt ze 5***!ANKE :


Een heerlijke verfrissende positieve coaching met oefeningen die je vaker in je leven kunt en wilt toepassen. De technieken en gesprekken geven inzicht in wensen voor de toekomst en kijken kritisch naar je motivatie. Hierdoor ontstaan ook andere uitkomsten dan verwacht, verfrissend.
Het positieve toekomstgerichte van de cursus vind ik erg prettig. Kijken naar naar waar je staat, je kracht, je dromen en je toekomst. De wortels en de zijtakken van problemen worden erkent, maar als je stuit op een wortel in het verleden, dan krijg je een pragmatisch advies voor het heden, gevolgd door een (h)eerlijke relativerende schaterlach.
Yvonne met haar heerlijke open, aardse en directe, maar ook spirituele manier van coaching, inspireren om je motivatie te verkennen op diverse lagen, zowel praktisch/aards als "vrij dromend'/spiritueel. Er is geen ontsnappen op een van beide vlakken. Yvonne heeft een mooie combinatie gerealiseerd, waarvan ze tijdens de coaching een lichtend, inspirerend voorbeeld is. Ze staat waar ze is. Voor mij nog oefenen, maar ik ken een vrouwelijke inspiratie bron dichtbij.

Absoluut een positieve boost, voor herhaling vatbaar!SOHER :


De motivatorcursus van Yvonne is een verrijking voor wie het nodig heeft om op een alternatieve wijze gemotiveerd te raken. De speelse wijze waarop Yvonne haar cursus brengt maakt dat je er met plezier heengaat. Via verschillende oefeningen zorgt Yvonne ervoor dat je positiever over jezelf gaat denken en op die manier ook sterker in het leven gaat staan zodat je je empowered voelt. Ik heb veel gelachen en zeker veel positiviteit ervaren aan deze cursus.

Een aanrader!DANIëL


Ik heb De Motivator als een zeer plezierige cursus ervaren waarbij ik heldere doelen voor mezelf heb kunnen formuleren. Yvonne is een ontzettend positief en aanstekelijk persoon die het beste in je naar boven haalt. De cursus heeft me onder andere geleerd waar mijn dromen en ambities liggen en hoe ik deze kon realiseren. Waar ik voor de cursus veel twijfels had of ik hier wel toe in staat was, leerde de cursus dat ik ontzettend veel kracht in me heb, talent en een netwerk. Met deze kennis en het vertrouwen in mijn eigen kunnen kan ik aan de slag om een geslaagd filmmaker en verhalenverteller te worden.

Ik heb in het tweede deel van de cursus via meditatie oefeningen afstand kunnen doen van mijn bindingsangst. Wonder boven wonder voelde ik me daarna een stuk meer geneigd om verbinding met mijn omgeving aan te gaan. Ik merk dat ik familie relaties met meer gemak en onafhankelijkheid benader, en me ook minder beperkt of gebonden voel door projecten die ik aanga: daar wijd ik me met plezier aan toe, omdat ik heb leren selecteren en nu vooral doe wat me echt blij maakt.

Voor de cursus had ik enige scepsis of de cursus wel zou werken, maar Yvonne’s aanpak is heel professioneel, geduldig en begripvol en ook de vraagstelling is goed ontwikkeld. Yvonne is een waanzinnige docent die feilloos door heeft wanneer je in een oud denkpatroon vervalt. De Motivator heeft me een frisse blik gegeven waarmee ik de wereld aan kan.

Dankjewel YvonneWIM :


- Als 80-jarige man heb ik veel baat gehad bij de Motivatorcursus
- Vele jaren voordat ik aan deze cursus deel nam, had ik last van slapeloze nachten en overspannenheid
- Ik kan nu weer beter slapen en ik ben van mijn overspannenheid genezenJONATHAN :


Yvonne was een motiverende motivator die mij heeft helpen veranderen op een positieve manier. Normaal gesproken heb ik een gruwelijke hekel aan dingen regelen, maar met Yvonne als theatrale suikertante achter m'n broek was het een stuk simpeler.MOTIVATOR CURSUS prijs : 1.000 euro excl. 21% BTW per 3-delige privé-cursus (1.210 euro incl.)


MOTIVATOR BEDRIJFSWORKSHOP van 2,5 uur : 150 euro pp excl. 21% BTW (181,50 incl.), aantal deelnemers: 4 - 10pThe Motivator Course (3 sessions of 1,5 hours) : a practical method to consciously investigate what your lifegoals are and how to manifest them, combined with some interesting selfhealing techniques and rounded off with learning to manifest exactly your smallest and greatest aspirations and dreams with the Power of your Mind :


Fee : 1.000 euro excl. 21% VAT per three-way private course (1.210 euro incl.)


INCOMPANY WORKSHOP of 2,5 hours : 150 euro pp excl. 21% VAT (181,50 incl.), number of participants: 4 - 10p

Wie kent “De Meesters van het verre Oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als maar mogelijk is. Koop voor 10 euro een digitaal pakket dat bestaat uit een eBook met affirmaties uit dit meesterlijk werk en een luisterboek met de gesproken affirmaties. De meditatieve teksten openen de energiecentra en helpen je een diepe toestand van rust te bereiken.

Who hasn't heard of the 'Masters of the Far East'? The affirmations in this book are as close to Divine Truth as possible. Buy a digital set including an eBook with affirmations from this masterpiece and an audioBook with the affirmations spoken (only in dutch) for 25 euro. The meditative text will open your energycenters and help you to attain a deep state of tranquility.

Koop het digitale pakket pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre Oosten" hebt beluisterd.

Weet je niet of het iets voor jou is? Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
Bestel deze audio nu heel gemakkelijk per email wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is.

MUSIC DIVINE

auteursrecht van alle beeldmateriaal & audio op deze website: Yvonne Liew-On


copyright of all images & audio material on this website: Yvonne Liew-On